start van het fietsnetwerk aan de Stalhillebrug
     ,
Stationsstraat 119
8490  Jabbeke
00 32 50 812 771
info and contact
DIRECTE OMGEVING                      WANDELEN IN DE STREEK
BEDANDBREAKFAST "TER BRUGGE" is gelegen aan het Kanaal van Oostende naar Gent te midden van de toeristische driehoek Brugge, Oostende, De Haan. Alles op 15 km afstand. De omgeving van het kanaal nodigt voor wandelen en fietsen. In de onmiddellijke omgeving ligt een nieuw natuurdomein. Een wandeling naar het nabij gelegen dorp Stalhille is een aanrader voor een eerste kennismaking met de omgeving.
Voor de kunstliefhebbers raden wij het Permekemuseum aan, ingericht in de vroegere woning van de kunstenaar. Er zijn een 5tal beschjreven wandelroutes in de onmiddellijke omgeving.
FIETSEN - FIETSNETWERK - VERHUUR
Voor fietsers is de Stalhillebrug het ideale vertrekpunt om de omgeving te verkennen met de fiets. We zijn gelegen aan het knooppunt 9 & 93. Een fietsnetwerkkaart is beschikbaar om uw fietstrip voor te bereiden. Fietsverhuur is mogelijk maar dient 24 uur vooraf gereserveerd te worden. Voor electrische fietsen hebben we een fietsenbergplaats met aansluitingsmogelijkheden.
Onze kust heeft een bijzondere aantrekkingskracht. De badplaatsen Oostende, Bredene en De Haan liggen op korte afstand met de wagen en met de fiets.
PARKING - auto's - motors - fietsen (ook electrische)     GRATIS
Bij ons is parkeren gratis met voldoende parkeeergelegenheid (straat), en voor wie het wenst is er parkeermogelijkheid op ons domein. Motors kunnen probleemloos binnenrijden en veilig parkeren.
STALHILLEBRUG - kanaal Oostende Brugge
info: wikipedia
HIER IS HET STARTPUNT  FIETSNETWERK
BRUGSE OMMELAND
info FIETSNETWERK info WANDELROUTES JABBEKE
BRUGGE & GENT bezoeken
Brugge is de belangrijkste toeristische trekpleister naast Brussel, Gent en Antwerpen. Brugge situeert zich op 12 km, Gent op 51 km afstand. Stadsplannen zijn beschikbaar en we informeren over de beste parkings.
DE KUST: DE NOORDZEE EN ZIJN BADPLAATSEN
info BRUGGE, GENT, Restaurants, enz.....
Nieuw aangelegd natuurgebied in de omgeving van BandB Ter Brugge
TOERISTISCHE INFORMATIE
Wij beschikken over een uitgebreide regio-informatie zoals stadsplannen, musea, fietskaart, brochures enz. Graag geven wij alle inlichtingen om uw verblijf in optimale omstandigheden te laten verlopen.
MEER INFO: FRANCAIS ENGLISH GERMAN RESTAURANT RESERVEREN EEN KNUFFEL VOOR ELKE GELEGENHEID BIJ KATRIEN CREATIEF TER BRUGGE BEDANDBREAKFAST - Stationsstraat 119 - 8490 Jabbeke (bij Brugge) - tel 00 32 50 812 771 - info and contact

Bedandbreakfast Ter Brugge & ontdek het Brugse Ommeland

INFO OVER HET HINTERLAND VAN BRUGGE - OOSTENDE - IEPER

 per fiets vanaf Ter Brugge - klik hier Tante Marie route naar Stalhille
Wij hebben informatie over de gehele regio - fietskaart ter beschikking.